Robusto Ceramica 3.0®

Tijdens de ontwikkeling van dit product is geprobeerd om de consument een hoogwaardig assortiment te kunnen bieden in verschillende uitvoeringen. Onder andere beton look en hout look. Als u kiest voor Robusto Ceramica 3.0®, kiest u voor een tegel met een onbeperkte levensduur en de perfecte look.

Bekijk de film met Tim en Tom Coronel over Robusto Ceramica 3.0®.

Onze brede collectie

Robusto Ceramica 3.0® is een merk geregistreerd product en is hét product als het gaat om keramische tegels in 3 cm dikte. Geproduceerd bij de beste fabrieken. Kosten noch moeite is gespaard om tot een prachtige collectie met verschillende designs, kleuren en maatvoeringen te komen.

De collectie onderscheidt zich in warme kleurtinten, met de juiste nuances, wat zich vertaalt in een verbluffend eindresultaat.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:

60 x 60 cm
80 x 80 cm
90 x 90 cm
45 x 90 cm
40 x 80 cm
60 x 90 cm
120 x 40 cm

Bekijk de catalogus voor Robusto Ceramica 3.0®.

Timber Tabak
Mezzanotte 1
supreme_limerickrobusto_ceramica_3_0_klijn_demoer
Timber Oak
Liberty Medium
palazzo antracite 1
klijn_outdoor_tegels_showtuin_demoer_1

Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin

Robusto Ceramica 3.0® is een geregistreerde merknaam van Klijn Outdoor. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar tegels voor uw tuin, terras, oprit of ander buitenproject.

Maak snel een afspraak.

Aanleg en onderhoud van tegels

Bij Klijn Outdoor adviseren wij u graag over de beste manier van onderhouden en over de meest geschikte onderhoudsproducten. Op deze manier voorkomt u in ieder geval problemen en houdt u uw keramische tegels niet alleen schoon, maar ook mooi.

Voor een zo goed mogelijk eindresultaat adviseren wij de tegels door een ervaren tegelzetter te laten verwerken en gebruik te maken van de juiste voegmiddelen.