131929912_1591382934403488_2194366307800778723_n

Keramische tegels

Van een natuursteenuitstraling tot aan een warme houtstructuur. Vloer- en/of wandtegels vormen de basis van uw interieur en brengen elke ruimte tot leven. Daarnaast bieden tegels veel praktische voordelen. Zo zijn ze eenvoudig in onderhoud en hygiënisch. Bovendien kiest u voor duurzaamheid, want bij goed onderhoud gaan uw tegels een leven lang mee.

Enkel kwaliteit keramische tegels

De merken die wij verkopen, vinden hun herkomst in het hart van het Italiaanse keramiekdistrict. Dit zijn meesters in het namaken van natuursteensoorten, beton- en houtstructuren. Ze behoren hiermee ook tot de top van de keramiekwereld. Klijn Indoor beschikt over een hoogwaardig assortiment keramische tegels van verschillende merken en uiteraard diverse maatvoeringen. Kortom we hebben een compleet assortiment om aan uw wensen te voldoen.

 

Marmer-Statuario

Marmer look

Marmer look tegels geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Door de huidige print technieken zijn keramische marmerlook tegels niet te onderscheiden van echt marmer. Marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en maatvoeringen. Zo zijn er zelfs XXL tegels verkrijgbaar.

v.a. € 28,- per m2

Houttegel 30x120cmBruin

Hout look

Door de huidige technieken is een keramische houtlook nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. De keramische houtlook kent vele voordelen tegenover een echte houten vloer.

v.a. € 29,- per m2

natuursteen_klijn_demoer

Natuursteen look

Natuursteenlook is verkrijgbaar in diverse types. Zo is er: marmerlook, travertinlook, leisteenlook, granietlook en hardsteenlook. Natuursteenlook tegels zijn toe te passen in zowel moderne als klassieke interieurs.

v.a. € 28,- per m2

wandtegel-verso-light-grey-80x80cm-uni-grijs-gerectificeerd-501-070403.webp

Beton look

Beton look tegels hebben het effect van echt beton. Ze geven je interieur een stoere en industriële uitstraling. Beton look tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en formaten. Kies voor een groot formaat tegel en creëer een ruimtelijk effect.

v.a. € 28,- per m2

Keramisch-Parket-Visgraat-Houtlook-Tegels-Naturel-Bruin-Nid-Natural-SF-600x600

Keramische Visgraat

Ontzettend populair, de keramische houtlook tegels in visgraat motief. Creëer een sfeervolle uitstraling in uw interieur door de warme tinten en houtstructuren, maar geniet van de voordelen van keramiek.  Verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en maatvoeringen.

v.a. € 27,- per m2

hardsteen_klijn_demoer

Hardsteen look

Hardsteen look vloertegels worden vaak gebruikt om een landelijke uitstraling te creëren in het interieur. De tegels hebben de bekende oude uitstraling maar de voordelen van keramiek!

v.a. € 29,- per m2

showroom_klijn_overzicht_1

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Klijn Indoor wil u graag inspireren in de zoektocht naar de mooiste keramische materialen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar de perfecte combinaties en materialen. Maak snel een afspraak.

Onze showroom is gelegen tussen Tilburg en Waalwijk.