Een familiebedrijf met jarenlange ervaring

Wij zijn Klijn, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de natuursteen- en keramiek branche.

Jaren geleden zijn wij gestart met het importeren van natuursteen. Doordat de printtechnieken van de keramiek fabrieken steeds beter werden, hebben we er destijds voor gekozen om keramische tegels in ons assortiment op te nemen. Vanwege de vele voordelen die keramiek kent, bijvoorbeeld het onderhoud en duurzaamheid, zijn wij nu bijna volledig gericht op keramische tegels. 

Onze focus ligt volledig op tegels, waardoor wij voorzien zijn van flink wat kennis om jou het beste advies te kunnen geven.

Wat klanten zeggen

5/5

"Een uitstekend advies van Jarno, levering van een goede kwaliteit tegels, een zeer redelijke prijs en perfecte service. Een absolute aanrader en we komen voor een volgend project zeker terug!"

Ger Meijering
No items found.
5/5

"Goed geholpen door Jarno, afspraken goed en netjes nagekomen, met een heel mooi resultaat"

Ad melis
No items found.
5/5

"Hele mooie zaak! Met kwaliteit tegels en zeer vriendelijk personeel. Veel rond gereden en gezocht en dan hoop je zo'n zaak tegen te komen!"

B A
No items found.
5/5

"Super leuk praatje gemaakt met Jarno, we hadden wat vragen werden naar alle tevredenheid beantwoord, uiteindelijk een perfect eindresultaat door de goede kwaliteit"

John Van Grinsven
No items found.
5/5

"Hele mooie hal met een geweldige presentatie van een hele grote collectie van wand en vloertegels. Met een verkoper die je allerlei combinaties laat zien in kleur en afmeting rekeninghoudend met jouw voorkeur en wensen."

jules linden
No items found.
5/5

"Mooie showroom waar we deskundig en prettig advies kregen. Er werd ruim de tijd genomen om diverse combinaties te bekijken voor onze vloer en badkamer. We zijn blij met het resultaat, zeker een aanrader."

Bob Asselman
No items found.
5/5

"Voor de 2de keer in de showroom. Ontdekken nu de sfeervolle showroom met prachtig en vriendelijk geprijsde binnentegels. We worden wederom vriendelijk, niet opdringerig geholpen. Er is een duidelijke uitleg. Men denkt mee!"

Bert Spitters
No items found.
5/5

"Goed advies, veel keuze en stijlvol in een rustige en gemoedelijke sfeer. Bestelling levering en communicatie hieromtrent ging vlot."

Sammy Meyer
No items found.
5/5

"Zeer professionele firma en fijne mensen met verstand van zaken . Werken alle vele jaren samen en maken mooie projecten ism klein natuursteen . Leveren topkwaliteit materialen en geven goed advies en denken met de klant mee. Als u een juist adres zoekt natuursteen keramiek of andere materialen bent u hier aan het juiste. Mvg, Antonio Pisano"

Zoë Pisano
No items found.
5/5

"Wij zijn destijds geholpen door Jarno, erg fijn en luisterde goed wat onze wensen waren! Uiteindelijk onze vloer, badkamer en wc tegels daar besteld. Juist door het meedenken van Jarno zijn wij meer dan tevreden over alles totaal. Hij nam de tijd voor ons en gaf perfect advies. Mochten we nogmaals meer tegels nodig hebben zullen we zeker hier opnieuw heen gaan. Aanrader voor iedereen!"

Susan Teunissen
No items found.
5/5

"Mooie showroom en voldoende aanbod in natuursteen en keramiek. Persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering. Goed advies tegen concurrerende prijzen. Goede flexibiliteit in leveringsmogelijkheden."

Marco Geboers
No items found.
5/5

"Mooie producten en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Twee maal erg goed geholpen met een prachtig eindresultaat."

Lars Hamers
No items found.
5/5

"Geweldig bedrijf met enorme keuze keramiek tegels en een zeer deskundig advies. De prijs kwaliteit is super goed. Kortom een absolute aanrader"

Corné Sweep
No items found.
5/5

"Erg goede kwaliteit en service! De prijzen zijn, voor het assortiment wat ze bieden, ronduit voordelig."

Rob Jager
No items found.

Exclusief importeur van Robusto Ceramica 3.0®

Wij van Klijn zijn exclusief importeur van Robusto Ceramica 3.0® buitentegels. Dit is hét product als het gaat om keramische tegels in 3 cm dikte. Geproduceerd bij de beste fabrieken. Er is kosten noch moeite gespaard om tot een prachtige collectie te komen qua kleuren, design en maatvoeringen. Het assortiment bevat tegels in onder andere betonlook, houtlook en natuursteenlook.

Neem een kijkje op onze website voor het gehele assortiment en verkooppunten.

a couple of men sitting next to a red truck
ohdqiBlntfw
bEh-KsK-PIo

Bezoek onze showroom, ook zonder afspraak mogelijk!

In onze showroom van ruim 700m2 vind je een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels. Zo hebben we meer dan 100 soorten decortegels, mozaïeksoorten, metrotegels en nog vele andere wandtegels. Maar ook in vloertegels is er genoeg keuze. Betonlook, houtlook, marmerlook of toch een hardsteenlook? Van een visgraat vloer tot een XXL tegel, alles is mogelijk!