Klijn OUTDOOR, voor uw gehele buitenproject.

Zo hebben wij onder andere een ruim assortiment aan keramische buitentegels, natuursteen buitentegels, bestrating en grind. Maar ook voor opsluitbanden, afdekranden, trapblokken en palissades kunt u bij ons terecht.

website 2022,2
2
Natuursteen tegels
9
klijn_buitentegels_terras_steen
10
7

Keramische buitentegels

U kunt jarenlang genieten van uw keramische buitentegels. Het materiaal is krasongevoelig, bestand tegen zuren, vorst én strooizout. Daarbij zal vocht en vuil niet indringen in de oppervlakte van de tegel, waardoor deze compleet onderhoudsvriendelijk zijn.

Veel van onze keramische buitentegels zijn ook verkrijgbaar in binnen kwaliteit. Zo kunt u eenheid creëren in uw interieur en exterieur. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen

Ons assortiment keramische buitentegels is zeer ruim. Van houtlook tot betonlook, verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Vanwege ons ruime assortiment kunnen wij aan iedere wens voldoen.

Bekijk ons assortiment Robusto Ceramica 3.0®.

robusto_ceramica_3_mezzanotte
klijn_buitentegels_vijver_steen

Aanleg en onderhoud van tegels

Bij Klijn Outdoor adviseren wij u graag over de beste manier van onderhouden en over de meest geschikte onderhoudsproducten. Op deze manier voorkomt u in ieder geval problemen en houdt u uw keramische tegels niet alleen schoon, maar ook mooi.

Voor een zo goed mogelijk eindresultaat adviseren wij de tegels door een ervaren tegelzetter te laten verwerken en gebruik te maken van de juiste voegmiddelen.

klijn_outdoor_tegels_showtuin_demoer_1

Bekijk de mogelijkheden in onze showtuin

Klijn OUTDOOR wilt u graag inspireren in de zoektocht naar de mooiste materialen voor uw buitenproject. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar de perfecte combinaties en materialen. Ons gehele assortiment is te bezichtigen in onze showtuin in De Moer. Maak snel een afspraak.