Grote verbouwing te Tilburg

Grote verbouwing te Tilburg

Bij deze klant, zelf architect van beroep, hebben wij de tegels geleverd voor de grote verbouwing van zijn bestaande woning. Tijdens het bezoek aan onze showroom vertelde de man sceptisch te zijn over houtlook tegels. Totdat hij een keramische houtlook tegel in onze showroom aanzag voor een echte houten vloer. 

Uiteindelijk is er voor gekozen om twee verschillende tegels te gebruiken in deze woning. In de woonkamer en slaapkamer is gebruik gemaakt van een houtlooktegel in de maat 90x15 welke is verwerkt in visgraat motief.  In de keuken, hal, toilet en badkamer is gebruik gemaakt van een antracietkleurige Belgische hardsteenlooktegel in de maat 100x100.

Badkamer
Keuken
Woonkamer
No items found.

Gerelateerde projecten

Metamorfose woning te Waalwijk

Metamorfose woning te Waalwijk

Deze klanten kwamen bij ons in de showroom samen met hun binnenhuisarchitect Kitty Mouwen. Zij gingen het ouderlijk huis van de vrouw verbouwen. Een wens van deze klanten was dat er binnen én buiten gebruik werd gemaakt van dezelfde tegel in de stijl

Nieuwbouw seniorenwoning te Waalwijk

Nieuwbouw seniorenwoning te Waalwijk

Met Kitty Mouwen hebben we reeds al enkele projecten naar tevredenheid gerealiseerd. Ook deze klanten kwamen via haar bij ons terecht.In eigen beheer gingen deze mensen een seniorenwoning bouwen.

Nieuwbouwwoning te Berkel-Enschot

Nieuwbouwwoning te Berkel-Enschot

De wens van deze klanten was om een warm en sfeervol gevoel te creëren in hun nieuwbouw woning. Daarnaast wilden zij zoveel mogelijk gebruik maken van grote tegels.Voor de twee badkamers hebben wij de vloer- en wandtegels mogen leveren.

Oude pastorie te Loosdrecht

Oude pastorie te Loosdrecht

Voor een monumentaal pand, een prachtige oude pastorie in Loosdrecht, hebben wij de tegels voor de gehele benedenverdieping en de badkamer mogen leveren. Voor de gehele benedenverdieping is gebruik gemaakt van een zandkleurige terrazzolook tegel.

Carwash XL te Veen

Carwash XL te Veen

Voor deze nieuw carwash in Veen hebben we de vloer- en wandtegels mogen leveren voor de personeelsruimte, de toiletten en de wachtruimte voor de klanten. Het uitgangspunt was vooral een tegel die niet besmettelijk is.

Verbouwing badkamer te Oosterhout

Verbouwing badkamer te Oosterhout

Voor de verbouwing van deze badkamer hebben wij de vloer- en wandtegels mogen leveren. Deze klanten wilden graag een moderne badkamer die aansluit bij de rest van hun strakke interieur.

Verbouwing villa te Udenhout

Verbouwing villa te Udenhout

Grootste wens van deze klanten was dat er binnen en buiten dezelfde tegel gebruikt zou worden. Veel van onze binnen tegels zijn tevens verkrijgbaar in buitenkwaliteit. Deze tegels zijn dan 2 óf 3 cm dik waardoor ze geschikt zijn voor een tuin.‍

Villa in Cromvoirt

Villa in Cromvoirt

Bij deze prachtige villa in Cromvoirt hebben wij de tegels voor de gehele benedenverdieping en de badkamer mogen leveren.‍Tijdens het eerste showroombezoek van deze klanten, hadden zij enkel nog de bouwtekening van hun woning.